KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem

Kategorie: předkrmy, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem potřebujeme tyto suroviny:

   • 100 g brambor vařených ve slupce
   • 1 vyuzený pstruh
   • 1 lžíce vinného octa
   • 2 lžíce zakysané smetany
   • sůl
   • pepř
   • nasekaná pažitka
Recept uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem připravíme takto:
Brambory oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, přidáme ocet a necháme marinovat asi 15 minut. Potom ocet slijeme, přidáme zakysanou smetanu, pažitku a dochutíme solí a pepřem. Uzeného pstruha vyfiletujeme, zbavíme žeberních kostí a nakrájíme. Na talíř dáme bramborový salát a něj naskládáme uzeného pstruha.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

bramborové omelety s uzeným masem, jednohubky s uzeným lososem, ruské vejce s vlašským salátem, pěna z uzeného pstruha, rajčata plněná humrovým salátem a meduňkou, bramborový závin s uzeným masem, uzený jazyk v aspiku, cibulový koláč s uzeným masem



uzený pstruh s lehkým bramborovým salátem, recept, předkrmy


©2024KucharkaRecepty.cz