![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 800 g vepřové pečeně • 80 g žampiónů • 180 g cibule • 120 g másla • 1 vejce • 120 g sterilované papriky • 120 g sušených švestek • pepř • sůl • petrželka Recept ukrajinské kotlety připravíme takto:
Z vepřové pečeně odsekneme kotlety, které středem prořízneme. Polovinu nadrobno nakrájené cibule slabě osmahneme, přidáme nakrájené žampióny, které osolíme, opepříme, ochutíme nasekanou petrželkou a vše spojíme rozšlehaným vejcem. Touto směsí plníme kotlety, spíchneme je párátkem a po obou stranách do zlatova opékáme. Podléváme vlastní vypečenou šťávou. Před podáváním párátko vyjmeme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ukrajinské kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kotlety po bzenecku, myslivecké kotlety , španělské jehněčí kotlety , ohnivé kotlety, malostranské kotlety, mexické kotlety, jehěčí kotlety s bylinkovou kůrkou, rychlé segedínské kotlety, skopové kotlety na divoko, vepřové kotlety s jablkem a sýrem ukrajinské kotlety, recept, minutky |