KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Ukrajinské kotlety

Kategorie: minutky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept ukrajinské kotlety potřebujeme tyto suroviny:

   • 800 g vepřové pečeně
   • 80 g žampiónů
   • 180 g cibule
   • 120 g másla
   • 1 vejce
   • 120 g sterilované papriky
   • 120 g sušených švestek
   • pepř
   • sůl
   • petrželka
Recept ukrajinské kotlety připravíme takto:
Z vepřové pečeně odsekneme kotlety, které středem prořízneme. Polovinu nadrobno nakrájené cibule slabě osmahneme, přidáme nakrájené žampióny, které osolíme, opepříme, ochutíme nasekanou petrželkou a vše spojíme rozšlehaným vejcem. Touto směsí plníme kotlety, spíchneme je párátkem a po obou stranách do zlatova opékáme. Podléváme vlastní vypečenou šťávou. Před podáváním párátko vyjmeme.





ukrajinské kotlety, recept, minutky


©2023KucharkaRecepty.cz