![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg ryby • 1 cibule • 1 celer • 1 mrkev • 1 petržel • 1 rajský protlak • kysaná smetana • mletá paprika • pepř • nové koření • 4 bobkové listy • vývar Recept uherská polévka připravíme takto:
Rybu nejdříve pořádně vykostíme, nakrajíme jí na malé kostičky, osolíme a posypeme mletou paprikou. Mezitím si nastrouhame zeleninu a společně s nadrobně nakrájenou cibulí osmažíme do zlatova na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou rybu, lehce jí osmažíme a přidáme rajský protlak. Nakonec vše zalejeme 1 litrem vývaru, podle potřeby dochutíme a vaříme 15 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Uherská polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: uherská zelňačka uherská polévka, recept, polévky |