KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Uherská polévka

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept uherská polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg ryby
   • 1 cibule
   • 1 celer
   • 1 mrkev
   • 1 petržel
   • 1 rajský protlak
   • kysaná smetana
   • mletá paprika
   • pepř
   • nové koření
   • 4 bobkové listy
   • vývar
Recept uherská polévka připravíme takto:
Rybu nejdříve pořádně vykostíme, nakrajíme jí na malé kostičky, osolíme a posypeme mletou paprikou. Mezitím si nastrouhame zeleninu a společně s nadrobně nakrájenou cibulí osmažíme do zlatova na rozpáleném oleji. Přidáme nakrájenou rybu, lehce jí osmažíme a přidáme rajský protlak. Nakonec vše zalejeme 1 litrem vývaru, podle potřeby dochutíme a vaříme 15 minut.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Uherská polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

uherská zelňačka



uherská polévka, recept, polévky


©2023KucharkaRecepty.cz