KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Turecký biftek

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept turecký biftek potřebujeme tyto suroviny:

   • 500 g hovězího masa
   • 100 g rýže
   • 4 vejce
   • sůl
   • pepř
   • zelená petrželka
   • 100 g oleje na smažení
   • 50 g hladké mouky
   • 100 g strouhanky
   • 1 lžíce mléka
Recept turecký biftek připravíme takto:
Hovězí maso jemně umeleme, promícháme s vařenou rýží, přidáme sůl, pepř, petrželku a 2 vejce a promícháme. Ze směsi tvoříme menší placičky, které obalujeme v mouce, 2 vejcích rozmíchaných s mlékem a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme dočervena. Podáváme s bramborovou kaší.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Turecký biftek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

čínské kuřecí bifteky, hanácký biftek, pikantní biftek, bifteky z koňského masa, mexické sekané bifteky, bifteky v pivní marinádě, americký biftek, srnčí bifteky, jednoduchý biftek, šlehané bifteky



turecký biftek, recept, hlavní jídla


©2023KucharkaRecepty.cz