![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g hovězího masa • 100 g rýže • 4 vejce • sůl • pepř • zelená petrželka • 100 g oleje na smažení • 50 g hladké mouky • 100 g strouhanky • 1 lžíce mléka Recept turecký biftek připravíme takto:
Hovězí maso jemně umeleme, promícháme s vařenou rýží, přidáme sůl, pepř, petrželku a 2 vejce a promícháme. Ze směsi tvoříme menší placičky, které obalujeme v mouce, 2 vejcích rozmíchaných s mlékem a strouhance a na rozpáleném oleji osmažíme dočervena. Podáváme s bramborovou kaší. V naší kuchařce bylo kromě receptu Turecký biftek nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: čínské kuřecí bifteky, hanácký biftek, pikantní biftek, bifteky z koňského masa, mexické sekané bifteky, bifteky v pivní marinádě, americký biftek, srnčí bifteky, jednoduchý biftek, šlehané bifteky turecký biftek, recept, hlavní jídla |