![]() |
![]() • 1 kg čerstvých trnek • 1 kg cukru • 0,5 l vody • 6 kusů skořice • malá hrst hřebíčku Recept trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí připravíme takto:
Trnky asi 3 minuty povaříme, scedíme a nasypeme do sklenic. Z cukru, vody, skořice a hřebíčku připravíme sirup, který nalijeme do sklenic, uzavřeme a sterilizujeme při teplotě 85°C po dobu 20 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: Broskvový kompot Brusinkový kompot Dýňový kompot Dýňový kompot s ananasovou příchutí Dýňový vínový kompot Hruškový kompot Jablečný džem se skořicí Jablkový kompot Jablkový kompot II Jablkový kompot s vanilkou Jahodovo-broskvový kompot Jahodový kompot Jeřabinový kompot Meruňkový kompot Rebarborový kompot Rebarborový kompot II Rychlý ovocný kompot Švestkový kompot Trnkový kompot Třešňový kompot Třešňový kompot II Třešňový kompot III trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí, recept, kompoty, marmelády |
|