KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg čerstvých trnek • 1 kg cukru • 0,5 l vody • 6 kusů skořice • malá hrst hřebíčku Recept trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí připravíme takto:
Trnky asi 3 minuty povaříme, scedíme a nasypeme do sklenic. Z cukru, vody, skořice a hřebíčku připravíme sirup, který nalijeme do sklenic, uzavřeme a sterilizujeme při teplotě 85°C po dobu 20 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rychlý ovocný kompot, švestkový kompot, dýňový vínový kompot, třešňový kompot iii, jeřabinový kompot, jablkový kompot s vanilkou, rebarborový kompot ii, dýňový kompot s ananasovou příchutí, hruškový kompot, jablečný džem se skořicí trnkový kompot s hřebíčkem a skořicí, recept, kompoty, marmelády |