KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Trenčínský řízek

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept trenčínský řízek potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 vykostěné kotlety
   • 80 g sterilovaných žampiónů
   • 4 plátky sýra
   • olej
   • 350 g syrových brambor
   • 30 g mouky
   • 1 vejce
   • 2 lžíce mléka
   • 50 g paprikového bůčku
   • 1 cibule
   • 1 stroužek česneku
   • sůl
   • mletý pepř
Recept trenčínský řízek připravíme takto:
Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Po obou stranách opečeme a klademe na pekáč. Na maso klademe plátky žampiónů a sýra a dáme zapéct do trouby. Brambory nastrouháme, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a na kostičky nakrájený osmažený bůček, mouku, vejce, mléko, česnek a sůl, vypracujeme těsto a pak na pánvi usmažíme placky. Maso klademe na placky do poloviny a placku překlopíme.





trenčínský řízek, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz