![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • hovězí svíčková • pepř mletý • tuk • mouka hladká • máslo • vývar • smetana • sůl • citrón • brusinkový kompot Recept tatranská svíčková připravíme takto:
Z odblaněné svíčkové ukrojíme přes vlákno tenčí plátky, které nakrájíme na hrubší proužky, opepříme a rychleji opečeme na tuku. Opečené maso zaprášíme moukou, krátce osmahneme, přidáme máslo, znovu mírně osmahneme, zastříkneme vývarem a krátce podusíme. Pak přidáme smetanu na zjemnění, pokrm podle potřeby přisolíme a velmi krátce povaříme. Hotový pokrm ozdobíme plátkem citrónu a brusinkami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Tatranská svíčková nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: svíčková stroganov tatranská svíčková, recept, minutky |