![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 2 větší cibule • 1 l horkého vývaru • 70 g tvrdého sýra • olej • sůl • bílý pepř • muškátový oříšek Recept švýcarská cibulačka připravíme takto:
Cibuli nasekáme na hrubší kousky a osmahneme na oleji do růžova, přilejeme vývar, osolíme, opepříme, přidáme trošku nastrouhaného muškátového oříšku a povaříme, až je cibule ve vývaru měkká. Při podávání dáme do talíře nastrouháme tvrdý sýr a na něj nalijeme polévku. Podáváme s topinkami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Švýcarská cibulačka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: francouzská cibulačka, krkonošská cibulačka, cibulačka se smetanou, cibulačka s toasty, masopustní cibulačka, zapékaná cibulačka s bílým chlebem, cibulačka s černým pivem, babiččina cibulačka, krémová cibulačka s kozím sýrem, loštická cibulačka švýcarská cibulačka, recept, polévky |