![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g kuřecího masa • 5 žampiónů • sůl • šálek nakrájeného zelí • 1 kapie • 2 stroužky česneku • trochu pálivé papriky • 1 dcl vývaru • na zálivku: 2 lžíče desertního vína + 1 lžička sójové omáčky + vegeta + 1 lžička škrobové moučky Recept šuang-si připravíme takto:
Maso nakrájíme na kousky, osolíme, opečeme dozlatova, smícháme se žampióny, zelím, kápií, plátky česneku, paprikou a ještě chvíli osmahneme. Pak zalijeme vývarem a několik minut dusíme. Mezitím smícháme suroviny na zálivku, přidáme k masu a za stálého míchání chvilku dusíme. Podáváme s rýží nebo těstovinami. V naší kuchařce bylo kromě receptu Šuang-si nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: šuang-si ii šuang-si, recept, speciality |