![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • Štika • sůl • olej • hladká mouka • 150 ml octa • bobkový list • několik zrnek nového koření • 3 stroužky česneku Recept štika po kláštersku připravíme takto:
Štiku nakrájíme na kousky, mírně osolíme, obalíme v mouce a opečeme na oleji. Svaříme ocet s bobkovým listem a novým kořením, pak jej vlijeme do dřevěné nádoby, jejíž stěny jsme potřeli česnekem. Až zálivka zchladne, nalijeme ji na opečenou rybu. Po 24 hodinách podáváme s chlebem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Štika po kláštersku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřová paštika ii, falešná paštika, babiččina játrová paštika, paštika z kachních jater, vepřová paštika, houbová paštika, kuřecí paštika, paštika z husích drůbků, husí paštika, lovecká paštika štika po kláštersku, recept, na chleba |