![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1,2 kg srnčí zvěřiny • 150g vepřového sádla • 3 cibule • 40g sladké papriky • 150g rajčat nebo 80g protlaku • 150g paprikových lusků • sůl Recept srnčí perkelt připravíme takto:
Zvěřinu nakrájíme na kostky, na sádle osmažíme dozlatova cibuli jemně nakrájenou na kostečky, přidáme papriku, zvěřinu a osolíme. Dusíme za mírného podléváni - jen tolik, aby se zvěřina nepřipálila - do poloměkka. Potom přidáme na plátky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájené zelené paprikové lusky a vše doměkka dodusíme. jako přílohu můžeme podávat brambory nebo rýži. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: dušené srnčí maso, srnčí na víně se sýrem, srnčí guláš, srnčí kýta na česneku, hovězí perkelt, srnčí guláš se žampiony, srnčí kýta s červeným vínem, srnčí řízky madeira, kachní perkelt, husí perkelt srnčí perkelt, recept, hlavní jídla |