KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Srnčí perkelt

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept srnčí perkelt potřebujeme tyto suroviny:

   • 1,2 kg srnčí zvěřiny
   • 150g vepřového sádla
   • 3 cibule
   • 40g sladké papriky
   • 150g rajčat nebo 80g protlaku
   • 150g paprikových lusků
   • sůl
Recept srnčí perkelt připravíme takto:
Zvěřinu nakrájíme na kostky, na sádle osmažíme dozlatova cibuli jemně nakrájenou na kostečky, přidáme papriku, zvěřinu a osolíme. Dusíme za mírného podléváni - jen tolik, aby se zvěřina nepřipálila - do poloměkka. Potom přidáme na plátky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájené zelené paprikové lusky a vše doměkka dodusíme. jako přílohu můžeme podávat brambory nebo rýži.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

kuřecí perkelt, pastýřský perkelt, nakládané srnčí plátky, srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou, pikantní srnčí játra, srnčí guláš se žampiony, srnčí ragú, husí perkelt, srnčí řízky madeira, hřibový perkelt



srnčí perkelt, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz