KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept srnčí perkelt potřebujeme tyto suroviny: • 1,2 kg srnčí zvěřiny • 150g vepřového sádla • 3 cibule • 40g sladké papriky • 150g rajčat nebo 80g protlaku • 150g paprikových lusků • sůl Recept srnčí perkelt připravíme takto:
Zvěřinu nakrájíme na kostky, na sádle osmažíme dozlatova cibuli jemně nakrájenou na kostečky, přidáme papriku, zvěřinu a osolíme. Dusíme za mírného podléváni - jen tolik, aby se zvěřina nepřipálila - do poloměkka. Potom přidáme na plátky nakrájená rajčata, na nudličky nakrájené zelené paprikové lusky a vše doměkka dodusíme. jako přílohu můžeme podávat brambory nebo rýži. V naší kuchařce bylo kromě receptu Srnčí perkelt nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: srnčí hřbet se žampiony, kuřecí perkelt, srnčí na víně se sýrem, jelení perkelt, pastýřský perkelt, srnčí řízky madeira, vepřový perkelt, smažený srnčí řízek s omáčkou gumberland, ostrý maďarský perkelt, kachní perkelt srnčí perkelt, recept, hlavní jídla |