![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 0,5 kg hovězího masa • 750 g malých vařených brambor • 2 zelené papriky • 1 červená paprika • 3 cibule • 6 rajčata • 2 pomeranče • 1 l červeného vína • 4 lžíce oleje • 1 chilli paprička • sůl • 1 lžička mleté papriky Recept španělská mísa připravíme takto:
Maso umeleme, osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme cibuli a papriku (oboje nakrájené na proužky), chilli papričku a sůl. Asi po 2 minutách přidáme mletou papriku, rajčata a červené víno a dusíme cca 10 minut. Pak směs dáme do pekáče, vložíme do ní brambory a měsíčky pomerančů a zapečeme v troubě asi 5 minut. V naší kuchařce bylo kromě receptu Španělská mísa nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: houbová mísa, irská hovězí mísa, irská jehněčí mísa španělská mísa, recept, hlavní jídla |