![]() DALŠÍ KATEGORIE |
Smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátemKategorie: speciality, ryby a vodní potvoryHodnocení receptu:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() • 4 filety z tresky pestré • 2 lžíce mouky • 25 g másla • půl lžičky kmínu • 3 lžíce slunečnicového oleje • 2 stroužky drceného česneku • 200 g lesních hub • 300 g špenátu Findus Garden Fresh • sůl • čerstvě mletý černý pepř Recept smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem připravíme takto:
Zmrazené filety osolím a opepříme, posypeme kmínem a zasypeme špetkou mouky. Ve velké pánvi zahřejeme 2 lžíce slunečnicového oleje, přidáme rybí filety a při nižší teplotě smažíme 6-7 minut. Pak opatrně otočíme a smažíme dalších 6 minut. Přidáme oříšek másla a smažíme další 2 minuty dozlatova. Zmrazený špenát necháme rozmrazit. Ohřejeme zbývající olej ve velké pánvi a osmahneme lesní houby, česnek a špenát. V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: filé z tresky s pomeranči, smažené mladé olihně, těstoviny s houbami shitake, jehněčí koleno se špenátem, houbami nadívaný celer ve slanině, pečené filety z lososa, smažené mlíčí a jikry, vepřová panenka plněná špenátem a mozzarellou, vepřové maso smažené se zázvorem, carpaccio s houbami smažené filety z tresky pestré s houbami a špenátem, recept, speciality |