KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Smažené býčí žlázy (řízky)

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené býčí žlázy (řízky) potřebujeme tyto suroviny:

   • 100 ml mléka
   • 10 g hladké mouky
   • 1 vejce
   • 10 g strouhanky
   • 30 g oleje
   • soľ
Recept smažené býčí žlázy (řízky) připravíme takto:
Býčí žlázy odblaníme, dobře propereme ve vlažné vodě a minimálně na 12 hodin naložíme do mléka. Před přípravou je vyndáme, nakrájíme na plátky, obalíme v trojobalu a pomalu smažíme na oleji.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené býčí žlázy (řízky) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

smažené kuře, smažené králičí řízky, smažené okurky, smažené brynzové koule, smažené řízky s podmáslím a bramborovou kaší, smažené žampiony, smažené bedly na kmíně, smažené olihně s pepřem, smažené rybičky, smažené telecí nožičky



smažené býčí žlázy (řízky), recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz