KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Smažené býčí žlázy (řízky)

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept smažené býčí žlázy (řízky) potřebujeme tyto suroviny:

   • 100 ml mléka
   • 10 g hladké mouky
   • 1 vejce
   • 10 g strouhanky
   • 30 g oleje
   • soľ
Recept smažené býčí žlázy (řízky) připravíme takto:
Býčí žlázy odblaníme, dobře propereme ve vlažné vodě a minimálně na 12 hodin naložíme do mléka. Před přípravou je vyndáme, nakrájíme na plátky, obalíme v trojobalu a pomalu smažíme na oleji.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažené býčí žlázy (řízky) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

smažené rybičky, smažené klobásky s těstovinami, smažené bavorské dukátky, smažené brynzové koule, smažené rýžové nudle s kuřecím masem, smažené žampiony, smažené telecí řízky, uzené smažené kotlety, smažené okurky, smažené kuře



smažené býčí žlázy (řízky), recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz