![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 3 čekankové puky • 200 g selského boku • 1 větší cibule • bulgur • sádlo • sůl • pepř Recept smažená čekanka se selským bokem a bulgurem připravíme takto:
Přiměřené množství bulguru připravíme podle návodu na obale nebo namočíme na 15-20 minut do horké vody. Pak vodu slijeme. Z čekanky odkrojíme tvrdší část, zbytek nakrájíme na tenké proužky a osmahneme na troše sádla. Selský bok nakrájíme na drobné proužky, na pánvi necháme rozpustit, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme dorůžova. Stáhneme z ohně, přidáme bulgur a smaženou čekanku, promícháme a dochutíme solí a pepřem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Smažená čekanka se selským bokem a bulgurem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: smažená růžičková kapusta ii, špenát se selským bokem a vařenými brambory, smažená růžičková kapusta, smažená telecí játra, smažená čekanka s anglickou slaninou a bulgurem, smažená křepelčí vejce, smažená vepřová játra, smažená rýže s vejci, smažená kozí kýta, smažená mozzarella s pršutem smažená čekanka se selským bokem a bulgurem, recept, hlavní jídla |