![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g skopových jater • 2 cibule • půl hrnku hladké mouky • 1 hrnek oleje • 2 lžíce pálivé papriky • sůl • petrželová nať Recept skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) připravíme takto:
Játra omyjeme, osušíme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme. Hotová játra osolíme a dáme na servírovací talíř. Na oleji osmahneme také 2 lžíce pálivé papriky a tímto olejem játra přelijeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osolíme. Na cibuli dáme petrželovou nať a servírujeme jako přílohu k játrům. V naší kuchařce bylo kromě receptu Skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: arabská hovězí játra, dušená telecí játra se slaninou, pečená husí játra po maďarsku, vepřová játra na česneku, drůbeží játra na kari, vepřová játra na jalovci, kuřecí játra na fazolích, pražená vepřová játra, vepřová játra obalená cibulí, pikantní drůbeží játra v alobalu skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri), recept, hlavní jídla |