![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 400 g skopových jater • 2 cibule • půl hrnku hladké mouky • 1 hrnek oleje • 2 lžíce pálivé papriky • sůl • petrželová nať Recept skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) připravíme takto:
Játra omyjeme, osušíme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme. Hotová játra osolíme a dáme na servírovací talíř. Na oleji osmahneme také 2 lžíce pálivé papriky a tímto olejem játra přelijeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osolíme. Na cibuli dáme petrželovou nať a servírujeme jako přílohu k játrům. V naší kuchařce bylo kromě receptu Skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: smažená vepřová játra, skopová kýta na česneku, telecí játra po maďarsku, ďábelská játra, berlínská játra, vepřová játra na kyselo, pikantní telecí játra v alobalu, drůbeží játra na víně, drůbeží játra na kari, dušená telecí játra skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri), recept, hlavní jídla |