KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri)

Kategorie: hlavní jídla, vnitřnosti

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g skopových jater
   • 2 cibule
   • půl hrnku hladké mouky
   • 1 hrnek oleje
   • 2 lžíce pálivé papriky
   • sůl
   • petrželová nať
Recept skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) připravíme takto:
Játra omyjeme, osušíme, obalíme v mouce a na rozpáleném oleji osmažíme. Hotová játra osolíme a dáme na servírovací talíř. Na oleji osmahneme také 2 lžíce pálivé papriky a tímto olejem játra přelijeme. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka a osolíme. Na cibuli dáme petrželovou nať a servírujeme jako přílohu k játrům.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri) nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

skopová kýta s česnekem, játra se slaninou a žampiony, vepřová játra na kyselo, pikantní drůbeží játra v alobalu, drůbeží játra na víně, selská játra, dušená játra na cibulce, skopová kýta s rajčaty, drůbeží játra na cibulce, vepřová játra na jalovci



skopová játra po albánsku (arnavut ciğeri), recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz