![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 100 g solené ryby (drobná ryba) nebo 100 g uzené ryby • 1 ml octu • 10 ml oleje • 30 g cibule • 15 g citrónu • 50 g petržele • černý pepř Recept salát ze solené ryby připravíme takto:
Solenou rybu naložíme na dvě hodiny do octu, očistíme od hlavy, kostí a ploutví. Nařežeme na plátky podélně. Cibuli očistíme, umyjeme a nakrájíme na plátky. Smícháme s drobně nakrájenou petrželí. Rybí plátky uložíme na talíř, ozdobíme cibulí, zalijeme octem a olejem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Salát ze solené ryby nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: salát z kysaného zelí s jablky, chilský bramborový salát, dietní ovocný salát, římský salát s rajčaty a vepřovými kousky, ruský houbový salát s bramborami, zelený salát s chřestem a vejcem, salát s červenou řepou, tropický ovocný salát, francouzský velikonoční salát, křenový bramborový salát salát ze solené ryby, recept, saláty |