![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 6 kotlet • 5 větších cibulí • 4 stroužky česneku • 0,5 kg kysaného zelí • červená paprika - sladká i pálivá • hotová tmavá jíška • 250 ml smetany • pepř černý čerstvě mletý • rostlinný olej • sůl Recept rychlé segedínské kotlety připravíme takto:
Kotlety osolíme a opepříme, já je nenaklepávám, nějak mi to připadá zbytečné. Opečeme v řádně rozpáleném oleji maximálně 6 minut podle tloušťky a obracíme. Opečené vyndáme a do výpeku přidáme jemně nakrájenou cibulku, smažíme tak dlouho, než lehce zhnědne, pak přidáme tak 5 lžic sladké i pálivé papriky a jen chvilku osmahneme, přidáme česnek, naředíme vývarem, přidáme zelí a necháme dusit. Až zelí změkne, vložíme opečené maso, zahustíme hotovou jíškou a přidáme smetanu. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rychlé segedínské kotlety nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: myslivecké kotlety , ukrajinské kotlety, moravské kotlety, malostranské kotlety, vepřové kotlety s jablkem a sýrem, kotlety po bzenecku, španělské jehněčí kotlety , kovářské kotlety, skopové kotlety na divoko, kotlety na grilu rychlé segedínské kotlety, recept, minutky |