KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept rybí filé s houbovou omáčkou potřebujeme tyto suroviny: • 600 g rybího filé • 150 g žampionů • 1 cibule • 4 dcl mléka • sůl • mletý pepř • olej • 1 dcl suchého bílého vína • 2 dcl zakysané smetany • 1 lžíce hladké mouky • 1 lžíce hořčice • petrželová nať Recept rybí filé s houbovou omáčkou připravíme takto:
Filé opláchneme, zalijeme mlékem a na chladném místě necháme 60 minut. Pak nakrájíme, osušíme, osolíme, vložíme do hrnce, podlijeme vínem a dusíme doměkka. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme houby, osolíme, opepříme a dusíme doměkka. Pak zahustíme smetanou, do které jsme dohladka zamíchali mouku a hořčici, posypeme nasekanou natí a několik minut povaříme. Podáváme přelité omáčkou a s vařenými brambory posypanými nasekanou petrželovou natí. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rybí filé s houbovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: labužnické rybí filé, chřest s holandskou omáčkou, přírodní vepřové řízky s tmavou cibulovou omáčkou, těstoviny s tuňákovou omáčkou, halušky s rajčatovou omáčkou, grilované rybí filé, filé na cibuli a slanině, zapečené filé, hovězí s křenovou omáčkou, vepřová panenka se švestkovou omáčkou rybí filé s houbovou omáčkou, recept, hlavní jídla |