KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Růžičková kapusta s uzeným masem

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept růžičková kapusta s uzeným masem potřebujeme tyto suroviny:

   • 600 g růžičkové kapusty
   • 500 g uzeného bůčku
   • 60 g másla
   • 1 cibule
   • 2 stroužky česneku
   • sůl
   • pepř
   • vegeta
   • 80 g strouhaného sýra
Recept růžičková kapusta s uzeným masem připravíme takto:
Kapustičky očistíme, omyjeme a uvaříme v osolené vodě. Pak je scedíme a necháme okapat. Na másle zpěníme nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, přidáme kapustu a mírně zalijeme vývarem z uzeného masa a chvíli dusíme. Okořeníme pepřem a vegetou. Před podáváním jednotlivé porce růžičkové kapusty posypeme strouhaným sýrem a přiložíme plátky uzeného masa. Podáváme nejlépe s vařenými brambory.





růžičková kapusta s uzeným masem, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz