KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Rumunská hovězí polévka

Kategorie: polévky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rumunská hovězí polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g hovězího masa
   • 1 cibule
   • 200 g kysaného zelí
   • 100 g kořenové zeleniny
   • 100 g sterilovaných fazolek
   • 150 g brambor
   • 1-2 lžíce rajčatového protlaku
   • 40 g oleje
   • kopr
   • sůl
Recept rumunská hovězí polévka připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kousky a vaříme v osolené vodě. Nakrájenou cibuli a nastrouhanou kořenovou zeleninu osmahneme na oleji, přidáme k poloměkkému masu spolu s nakrájenými bramborami, fazolkami a zelím, přidáme rajčatový protlak a vaříme vše do měkka. Nakonec okořeníme pokrájeným sterilovaným koprem a podle chuti přisolíme.





rumunská hovězí polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz