![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 konzerva (asi 300 g) ryby v rajčatovém protlaku • 200 g rýže • 4 lžíce oleje • 1 větší cibule • 5 lžic sterilovaného hrášku • 2 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu • 50 g strouhaného sýra • sůl • petrželka Recept rizoto s rybou v rajčatovém protlaku připravíme takto:
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme ji na rozehřátém oleji, přidáme k ní nadrobno nakrájenou rybu i s nálevem, okapaný sterilovaný hrášek, protlak nebo kečup a prohřejeme. Potom lehce smícháme s uvařenou rýží a ještě prohřejeme. Podle chuti přisolíme. Při podávání rizoto posypeme strouhaným sýrem a petrželkou. Podáváme se zeleninovým salátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Rizoto s rybou v rajčatovém protlaku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pórkové rizoto, rizoto s tuňákem, rizoto s kuřecím masem a zeleninou, dýňové rizoto, houbové rizoto, chřestové rizoto, rizoto po milánsku, rizoto s liškami, zeleninové rizoto, strejcovo rizoto rizoto s rybou v rajčatovém protlaku, recept, hlavní jídla |