KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Rizoto s rybou v rajčatovém protlaku

Kategorie: hlavní jídla, králičí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept rizoto s rybou v rajčatovém protlaku potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 konzerva (asi 300 g) ryby v rajčatovém protlaku
   • 200 g rýže
   • 4 lžíce oleje
   • 1 větší cibule
   • 5 lžic sterilovaného hrášku
   • 2 lžíce rajčatového protlaku nebo kečupu
   • 50 g strouhaného sýra
   • sůl
   • petrželka
Recept rizoto s rybou v rajčatovém protlaku připravíme takto:
Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme ji na rozehřátém oleji, přidáme k ní nadrobno nakrájenou rybu i s nálevem, okapaný sterilovaný hrášek, protlak nebo kečup a prohřejeme. Potom lehce smícháme s uvařenou rýží a ještě prohřejeme. Podle chuti přisolíme. Při podávání rizoto posypeme strouhaným sýrem a petrželkou. Podáváme se zeleninovým salátem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Rizoto s rybou v rajčatovém protlaku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

hříbkové rizoto, námořnické rizoto, kalábrijské rizoto, strejcovo rizoto, kuřecí rizoto se smetanou a jablky, rizoto z kohoutího masa, rizoto janovské, telecí rizoto, žampiónové rizoto, rizoto po římsku



rizoto s rybou v rajčatovém protlaku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz