KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Řeznický guláš

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept řeznický guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg vepřového masa (plec
   • krkovička nebo libový bůček)
   • 500 g vepřových drobů (jazyk
   • srdce
   • játra
   • ledvinky
   • slezina)
   • 3 větší cibule
   • 4 lžíce sádla
   • sladká paprika
   • chilli
   • drcený kmín
   • mletýo pepř
   • 2 lžíce hladké mouky
   • 5 stroužků česneku
   • sůl
Recept řeznický guláš připravíme takto:
Maso i droby pokrájíme na kousky, jazyk spaříme a povrch sloupneme. Na sádle orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, osolíme, promícháme a smažíme tak dlouho, než se šťáva, kterou maso pustí, neodpaří. Poté vmícháme papriku, pepř a kmín, opět promícháme, aby se paprika rozpustila, zalijeme vodou (nebo masovým vývarem) a za častého míchání dusíme téměř doměkka. Guláš zahustíme jíškou a maso za stálého míchání dovaříme. Nakonec vše dochutíme prolisovaným česnekem a kořením.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Řeznický guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

játrový guláš, záhorácký guláš, smetanový hovězí guláš, karlovarský guláš, trampský guláš, slovácký guláš, středomořský guláš, slovenský pivní guláš, segedínský guláš ii, kotlíkový guláš se zeleninou



řeznický guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz