KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Půlnoční polévka s mletým masem

Kategorie: polévky, mleté maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept půlnoční polévka s mletým masem potřebujeme tyto suroviny:

   • 5 větších cibulí
   • 300 g tatarského bifteku
   • 5 lžic oleje
   • 0,5 l rajčatové šťávy
   • 1 l masového vývaru
   • půl láhve rajčatového kečupu
   • 125 g rýže
   • sůl
   • pepř
   • sladká mletá paprika
Recept půlnoční polévka s mletým masem připravíme takto:
Cibuli oloupáme, pokrájíme na kostičky a spolu s tatarským biftekem na rozehřátém oleji podusíme do světle hnědé barvy. Přidáme rajčatovou šťávu, masový vývar a kečup a přivedeme k varu. Jakmile se polévka vaří, nasypeme do ní přebranou a opranou rýži a na velmi mírném ohni ji 25 minut vaříme. Pak polévku podle chuti osolíme, opepříme a dostatečně okořeníme sladkou mletou paprikou.





půlnoční polévka s mletým masem, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz