KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pstruh po mlynářsku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pstruh po mlynářsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 vykuchané pstruhy
   • šťáva z 1 citronu
   • 80 g másla
   • 50 g polohrubé mouky
   • sůl
   • pepř
   • nahrubo nasekaná petrželka
Recept pstruh po mlynářsku připravíme takto:
Pstruhy důkladně omyjeme zevnitř i zvenku, potřeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a v pánvi na rozpuštěném másle 10-15 minut osmahneme dozlatova. Pak je vyjmeme a posypeme petrželkou. Pstruhy podáváme s vařenými brambory.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po mlynářsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

pstruh na grilu ii, pstruh na tokajském víně, pstruh plněný tvarohem, pstruh na houbách, pstruh plněný houbami, plněný pstruh, pstruh s bylinkovou omáčkou, pstruh na másle, pstruh na grilu, pstruh s petrželovou omáčkou



pstruh po mlynářsku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz