KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept pstruh po mlynářsku potřebujeme tyto suroviny: • 4 vykuchané pstruhy • šťáva z 1 citronu • 80 g másla • 50 g polohrubé mouky • sůl • pepř • nahrubo nasekaná petrželka Recept pstruh po mlynářsku připravíme takto:
Pstruhy důkladně omyjeme zevnitř i zvenku, potřeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a v pánvi na rozpuštěném másle 10-15 minut osmahneme dozlatova. Pak je vyjmeme a posypeme petrželkou. Pstruhy podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po mlynářsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na grilu ii, pstruh na tokajském víně, pstruh plněný tvarohem, pstruh na houbách, pstruh plněný houbami, plněný pstruh, pstruh s bylinkovou omáčkou, pstruh na másle, pstruh na grilu, pstruh s petrželovou omáčkou pstruh po mlynářsku, recept, hlavní jídla |