![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 vykuchané pstruhy • šťáva z 1 citronu • 80 g másla • 50 g polohrubé mouky • sůl • pepř • nahrubo nasekaná petrželka Recept pstruh po mlynářsku připravíme takto:
Pstruhy důkladně omyjeme zevnitř i zvenku, potřeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme, obalíme v mouce a v pánvi na rozpuštěném másle 10-15 minut osmahneme dozlatova. Pak je vyjmeme a posypeme petrželkou. Pstruhy podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh po mlynářsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh plněný houbami, pstruh na houbách, pstruh na másle a víně, pstruh na roštu, pstruh s bylinkovou omáčkou, pstruh na smetaně, pstruh na rozmarýnu, kapr po mlynářsku, pstruh po kyjevsku, pstruh plněný tvarohem pstruh po mlynářsku, recept, hlavní jídla |