![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 pstruzi • 20 ml octa • 1 menší cibule • 100 g másla • petrželka • tymián • 1 bobkový list • 6 zrnek pepře • sůl Recept pstruh na modro připravíme takto:
Do 0,5 l vody dáme ocet, cibuli, petrželku, tymián, bobkový list, pepř a sůl a povaříme asi 30 minut. Vývar přecedíme, znovu uvedeme do varu a vložíme ryby. Vaříme mírným varem asi 6 minut, poté ryby vyjmeme, urovnáme na míse a přelijeme rozpuštěným máslem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pstruh na modro nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: pstruh na tokajském víně, pstruh na hřibech, pstruh se slaninou, pstruh na houbách, pstruh v alobalu, pstruh po mlynářsku, pstruh po savojsku, pstruh s petrželovou omáčkou, pstruh na mandlích, pstruh na šalvěji pstruh na modro, recept, hlavní jídla |