KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pražský flamendr

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pražský flamendr potřebujeme tyto suroviny:

   • 400 g zadního hovězího masa
   • 3 lžíce sádla
   • 1 lžíce kečupu
   • 200 g cibule
   • 200 g paprik
   • česnek
   • pivo
   • sůl
   • mletá paprika
   • drcený kmín
Recept pražský flamendr připravíme takto:
Dvě třetiny cibule nakrájíme nadrobno, osmahneme na sádle dozlatova, přidáme nadrobno nakrájené maso, osolíme a krátce osmahneme. Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku, drcený česnek, kmín a kečup, osmahneme, podle potřeby podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme nadrobno nakrájený zbytek cibule a nakrájené papriky a zvolna dodusíme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Pražský flamendr nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

pražský karbanátek, pražský sýrový nákyp, pražský guláš, guláš flamendr



pražský flamendr, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz