![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 600 g vařených brambor • 4 lžíce tuku • 200 g uzeného masa • 2 cibule • sůl • pepř • 4 vejce Recept pražské brambory připravíme takto:
Na tuku osmahneme do světlerůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme kostičky vařeného uzeného masa, na slabé plátky nakrájené vařené brambory, osolíme, opepříme a zlehka zamícháme vidličkou, aby se brambory nerozdrobily, a necháme je dobře opéci. Opečenou směs zalijeme rozmíchanými vejci, promícháme vidličkou a až se vejce srazí, klademe na nahřáté talíře. Pražské brambory podáváme se zeleninovým salátem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Pražské brambory nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: spišské brambory, zadělávané brambory, francouzské brambory, pečené brambory po tyrolsku, zapečené brambory s rajčaty a sýrem, francouzské brambory se žampiony, savojské brambory, brambory s ředkvičkovou omáčkou, zapečené brambory s vepřovým masem, jogurtové brambory pražské brambory, recept, hlavní jídla |