Pot au feuKategorie: speciality, hovězí masoHodnocení receptu: Na recept pot au feu potřebujeme tyto suroviny: • 300 g hovězího masa • 400 g mrkve • 400 g celeru • 400 g cukety • 300 g žlutého a zeleného malého patisonu • 40 g CHEF Consommé (silný vývar) • 2 l vody • 300 g mladé zelené cibule • řeřicha • 1 rajče Recept pot au feu připravíme takto: Vodu přivedeme do varu, vmícháme Consommé Chef a krátce povaříme. Do vývaru vložíme spařený šál masa a pozvolna vaříme, až je maso měkké. Ke konci varu do polévky přidáme hrubě nakrájenou kořenovou zeleninu, cuketu a patisony. Nakonec přidáme oloupaná a očištěná rajčata. Dozdobíme řeřichou a podáváme s bagetou jako hlavní chod.
pot au feu, recept, speciality |