KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Pot au feu

Kategorie: speciality, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept pot au feu potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g hovězího masa
   • 400 g mrkve
   • 400 g celeru
   • 400 g cukety
   • 300 g žlutého a zeleného malého patisonu
   • 40 g CHEF Consommé (silný vývar)
   • 2 l vody
   • 300 g mladé zelené cibule
   • řeřicha
   • 1 rajče
Recept pot au feu připravíme takto:
Vodu přivedeme do varu, vmícháme Consommé Chef a krátce povaříme. Do vývaru vložíme spařený šál masa a pozvolna vaříme, až je maso měkké. Ke konci varu do polévky přidáme hrubě nakrájenou kořenovou zeleninu, cuketu a patisony. Nakonec přidáme oloupaná a očištěná rajčata. Dozdobíme řeřichou a podáváme s bagetou jako hlavní chod.





pot au feu, recept, speciality


©2024KucharkaRecepty.cz