KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Polévka z tresčích jater

Kategorie: polévky, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept polévka z tresčích jater potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 konzerva tresčích jater
   • 1 pórek
   • 1 mrkev
   • 20 g čerstvého zázvoru
   • rybí vývar
   • 1 citrón
   • 20 g kaparů
   • 2 cl bílého vína
   • 1 lžíce ústřicové omáčky
   • tenké rýžové nudle
Recept polévka z tresčích jater připravíme takto:
Na tuku z tresčích jater orestujeme pórek, mrkev a zázvor. Pak přidáme ústřicovou omáčku a víno, zalijeme rybím vývarem, povaříme 5 minut a odstavíme z ohně. Nakonec přidáme kapary, tresčí játra a rýžové nudle.





polévka z tresčích jater, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz