KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Paštika z divočiny

Kategorie: na chleba, paštiky

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept paštika z divočiny potřebujeme tyto suroviny:

   • 80 dkg masa z divočiny bez šlach
   • 40 dkg nesoleného špeku
   • 30 dkg tučného vepřového
   • 1 žloutek
   • sůl,pepř
   • 5 gr jalovce
   • 1 dcl vína Madeiry
   • 20 dkg proužků šunky a špeku
   • 50 dkg hřbetního sádla
Recept paštika z divočiny připravíme takto:
Divočinu, špek a vepřové maso nakrájíme na kousky a marinujeme se solí, pepřem, jalovcem a madeirou. Necháme odležet 12 až 24 hodin v chladničce. Vše pak s použitím žloutků a trochu smetany zpracujeme na jemnou hmotu. Formu vyložíme pásky šunky, sádla a špekovými kolečky a naplníme hmotou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Paštika z divočiny nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

kuřecí paštika, srnčí paštika, vánoční drůbeží paštika, falešná paštika, babiččina játrová paštika, velikonoční vaječná paštika, paštika z husích jater, fazolová paštika, masová paštika, rybí paštika



paštika z divočiny, recept, na chleba


©2024KucharkaRecepty.cz