![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 500 g vepřové hlavy • 2 cibule • sůl • pepř Recept ovar z vepřové hlavy připravíme takto:
Vepřovou hlavu očistíme, opálíme chloupky, omyjeme a necháme mírně okapat. Vložíme do většího hrnce, zalijeme vařící vodou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme podle chuti, přivedeme k varu a zvolna vaříme doměkka. Podáváme s čerstvým chlebem, hořčicí, nastrouhaným křenem a nakládanými okurkami nebo kyselým zelím. V naší kuchařce bylo kromě receptu Ovar z vepřové hlavy nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřové řízky s brynzou, vepřové smetanové nudle, vepřové chilli, vepřové pečené koleno, dušené vepřové koleno, vepřové dušené na pivě, vepřové plátky na smetaně, vepřové medailonky s česnekovou omáčkou, vepřové kotlety na víně a fenyklu, sekaná roláda na karlovarský způsob ovar z vepřové hlavy, recept, hlavní jídla |