KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept norská rybí polévka potřebujeme tyto suroviny: • 200 g uzeného lososa • 4 brambory • 1 pórek • 1,5 l zeleninového vývaru • 100 ml smetany na šlehání • 3 lžíce másla • sůl • celý pepř • kopr • olej Recept norská rybí polévka připravíme takto:
Na rozpuštěném másle s troškou oleje osmahneme nakrájený pórek. Až je pórek měkký, přidáme oloupané a na menší kostky nakrájené brambory, krátce osmahneme, zalijeme vývarem a vaříme, dokud brambory nezměknou. Pak polévku rozmixujeme, přidáme rozdrobeného lososa a smetanu a ještě chvíli mírně povaříme. Podle potřeby dochutíme pepřem a solí. Při podávání porce norské rybí polévky posypeme jemně nasekaným koprem. V naší kuchařce bylo kromě receptu Norská rybí polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rybí ucha, krémová rybí polévka, lehká rybí polévka s knedlíčky, bílá rybí polévka, třeboňská rybí polévka, tradiční rybí polévka, norská vánoční polévka, chalupnická rybí polévka, bavorská rybí polévka s knedlíčky, rybí polévka norská rybí polévka, recept, polévky |