KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Moravský vrabec

Kategorie: hlavní jídla, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept moravský vrabec potřebujeme tyto suroviny:

   • 300 g vepřového bůčku
   • 300 vepřové plece
   • sůl
   • kmín
   • 1 cibule
   • 4 stroužky česneku
   • voda
Recept moravský vrabec připravíme takto:
Maso nakrájíme na malé kousky a dáme do pekáče. Osolíme, okmínujeme, posypeme cibulí nakrájenou na plátky a nadrobno rozsekaným česnekem. Podlijeme vodou a pečeme v troubě. Občas přelejeme výpekem a podlijeme vodou. Upečené maso výjmeme, štávu vydusíme na tuk, zahustíme moukou, osmahneme rozředíme vodou, rozmícháme a vaříme minimálně 20 minut. Nakonec procedíme a ještě krátce povaříme . Podáváme se zelím nebo špenátem a knedlíkem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Moravský vrabec nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

velkomoravský řízek, moravský pivní guláš, moravský králík, moravský vrabec ii



moravský vrabec, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz