KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Moravské kotlety

Kategorie: minutky, vepřové maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept moravské kotlety potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 větší vepřové kotlety
   • sůl
   • pepř
   • hladká mouka
   • 1 moravská klobása
   • 2 vejce vařená natvrdo
   • 1 cibule
   • hořčice
   • feferonka
   • 2 plátky sýra Ementál
   • olej
Recept moravské kotlety připravíme takto:
Kotlety nařízneme ke kosti tak, aby vznikla kapsa. Maso osolíme a opepříme na povrchu i v kapse. Pak do kapsy vkládáme tenké plátky moravské klobásy, půl vajíčka, několik tenkých koleček cibule, půl lžičky hořčice, feferonku a půl plátku sýra. Kapsu spíchneme párátkem nebo jehlou, aby náplň nevytékala. Naplněnou kotletu obalíme v mouce a smažíme ve vyšší vrstvě horkého oleje nebo ve fritéze.





moravské kotlety, recept, minutky


©2024KucharkaRecepty.cz