KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Maďarská fazolačka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept maďarská fazolačka potřebujeme tyto suroviny:

   • větší hrnek namočených fazolí
   • uzené maso
   • kvalitní klobása
   • 3 velké brambory nakrájené na kostky
   • 1 cibule
   • 4 bobkové listy
   • 5 kuliček nového koření
   • 5 kuliček pepře
   • sladká paprika
   • pálivá paprika
   • sůl
Recept maďarská fazolačka připravíme takto:
Fazole s uzeným a ostatními ingrediencemi vaříme v papiňáku přibližně třičtvrtě hodiny - nesolíme předem. Zvlášť na sádle opečeme na kolečka nakrájenou klobásu a po odstavení z plotny u ní rozpustíme papriku dle chuti sladkou a pálivou. Uzené maso vyjmeme z vývaru, nakrájíme na kousky a dáme zpět. Klobásu v paprice přidáme do polévky a ještě povaříme, nakonec zahustíme smetanou s moukou.





maďarská fazolačka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz