KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept maďarská fazolačka potřebujeme tyto suroviny: • větší hrnek namočených fazolí • uzené maso • kvalitní klobása • 3 velké brambory nakrájené na kostky • 1 cibule • 4 bobkové listy • 5 kuliček nového koření • 5 kuliček pepře • sladká paprika • pálivá paprika • sůl Recept maďarská fazolačka připravíme takto:
Fazole s uzeným a ostatními ingrediencemi vaříme v papiňáku přibližně třičtvrtě hodiny - nesolíme předem. Zvlášť na sádle opečeme na kolečka nakrájenou klobásu a po odstavení z plotny u ní rozpustíme papriku dle chuti sladkou a pálivou. Uzené maso vyjmeme z vývaru, nakrájíme na kousky a dáme zpět. Klobásu v paprice přidáme do polévky a ještě povaříme, nakonec zahustíme smetanou s moukou. V naší kuchařce bylo kromě receptu Maďarská fazolačka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: maďarská okurková polévka, maďarská slepičí polévka, bratislavská fazolačka, maďarská polévka, maďarská žampionová polévka, chalupářská zimní fazolačka, gulášová maďarská polévka, maďarská gulášová polévka, maďarská bramborová polévka maďarská fazolačka, recept, polévky |