KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Loupežnické maso s křenem

Kategorie: minutky, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept loupežnické maso s křenem potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g roštěnce
   • 250 g cibule
   • 250 g kapií
   • 50 g feferonek
   • 100 g křenu
   • 10 g hořčice
   • sůl
   • pepř
   • 60 g oleje
Recept loupežnické maso s křenem připravíme takto:
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a prudce opečeme na horkém oleji. Pak přidáme nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět, přidáme nakrájené kapie a feferonky a krátce podusíme. Při podávání posypeme maso strouhaným křenem a doplníme kopečkem hořčice. Podáváme například s bramborovými hranolky nebo chlebem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Loupežnické maso s křenem nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

kuřecí maso na zelí a mrkvi, labužnická masová směs, vepřové řízky s křenem



loupežnické maso s křenem, recept, minutky


©2023KucharkaRecepty.cz