![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 podkovy lososa • 1 citrón • 100 g hladké mouky • 100 ml smetany • sůl • pepř • bazalka • olivový olej Recept losos s bazalkovou omáčkou připravíme takto:
Lososa zakapeme citrónovou šťávou z půlky citrónu, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z prudka orestujeme na oleji. Dáme do zapékaci mísy a necháme dojít v troubě. Nakonec zaléváme bazalkovou omáčkou. Tu připravíme tak, že výpek z lososa zalejeme šťávou z druhé půlky citrónu, přidáme bazalku, zalejeme smetanou a krátce povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Losos s bazalkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: steak z lososa na česneku, těstoviny s tuňákovou omáčkou, hovězí plátky s pikantní omáčkou, pečený steak ze žraloka s omáčkou, losos na zelenině, noky s omáčkou čtyř sýrů a s rukolou, mřenky se sýrovou omáčkou, losos na divoko, růžičková kapusta se šunkou a sýrovou omáčkou, brambory s houbovou omáčkou losos s bazalkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |