![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 podkovy lososa • 1 citrón • 100 g hladké mouky • 100 ml smetany • sůl • pepř • bazalka • olivový olej Recept losos s bazalkovou omáčkou připravíme takto:
Lososa zakapeme citrónovou šťávou z půlky citrónu, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Z prudka orestujeme na oleji. Dáme do zapékaci mísy a necháme dojít v troubě. Nakonec zaléváme bazalkovou omáčkou. Tu připravíme tak, že výpek z lososa zalejeme šťávou z druhé půlky citrónu, přidáme bazalku, zalejeme smetanou a krátce povaříme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Losos s bazalkovou omáčkou nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: treska s pikantní omáčkou, telecí pečeně s bešamelovou omáčkou, hovězí maso s křenovou omáčkou, losos s křenovou omáčkou, vařená štika s holandskou omáčkou, smažená parma s máslovou omáčkou, treska v sezamovém plášti s mangovou omáčkou, hovězí maso s pažitkovou omáčkou, zajíc se smetanovou omáčkou, lín s koprovou omáčkou losos s bazalkovou omáčkou, recept, hlavní jídla |