![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 l černých jeřabin • 1 l jemné lihoviny (vodka nebo brandy) • 1 l vody • 1 kg cukru krupice Recept likér z černých jeřabin připravíme takto:
Do čtyřlitrové láhve dáme černé jeřabiny, zalijeme je lihovinou a necháme 14 dní uložené v chladné místnosti (každý den promícháme). Po dvou týdnech svaříme vodu s cukrem a vychladlý roztok nalijeme k jeřabinám. Následujících čtrnáct dnů láhev denně promícháme. Potom likér z černých jeřabin scedíme do láhví. V naší kuchařce bylo kromě receptu Likér z černých jeřabin nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: limetkový likér, staročeský zázvorový likér, sametový banánový likér, myslivecký likér, borůvkový likér, domácí borůvkový likér, čokoládový likér, jahodový likér, šípkový likér, trnkový likér ii likér z černých jeřabin, recept, nápoje |