KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept kyjevský kotlet potřebujeme tyto suroviny: • 4 porce kuřecích prsíček • 600 až 800 g másla • sůl • hladká mouka • 3 vejce • strouhanka • olej Recept kyjevský kotlet připravíme takto:
Z tuhého másla nakrájíme 4 hranolky asi 4-5 cm dlouhé o stranách 1 cm. Do středu každé porce uděláme nožem podélné otvory, aby se do nich hranolky másla celé skryly. Na konci otvoru maso přitlačíme, aby máslo nevyteklo. Osolíme je, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a vláčné strouhance. Hned je smažíme ve vyšší vrstvě oleje, aby se smažil celý. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kyjevský kotlet nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřový kotlet labe, španělské jehněčí kotlety , myslivecké kotlety , ukrajinské kotlety, kotlety po bzenecku, moravské kotlety, jehěčí kotlety s bylinkovou kůrkou, asijská kotleta, vepřové kotlety po cikánsku, rychlé segedínské kotlety kyjevský kotlet, recept, minutky |