![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 4 porce kuřecích prsíček • 600 až 800 g másla • sůl • hladká mouka • 3 vejce • strouhanka • olej Recept kyjevský kotlet připravíme takto:
Z tuhého másla nakrájíme 4 hranolky asi 4-5 cm dlouhé o stranách 1 cm. Do středu každé porce uděláme nožem podélné otvory, aby se do nich hranolky másla celé skryly. Na konci otvoru maso přitlačíme, aby máslo nevyteklo. Osolíme je, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a vláčné strouhance. Hned je smažíme ve vyšší vrstvě oleje, aby se smažil celý. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kyjevský kotlet nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: rychlé segedínské kotlety, jehěčí kotlety s bylinkovou kůrkou, kotlety po bzenecku, jehněčí kotletky s rybízem, španělské jehněčí kotlety , malostranské kotlety, kounický kotlet, vepřové kotlety s jablkem a sýrem, ohnivé kotlety, kotlety na pivě kyjevský kotlet, recept, minutky |