KUCHAŘSKÉ RECEPTY DALŠÍ KATEGORIE |
Na recept kuřecí játra po gruzínsku potřebujeme tyto suroviny: • 1 kg kuřecích jater • 100 g slaniny • 1 velká cibule • 4 stroužky česneku • 150 ml sladké smetany • 4 vejce • olivový olej • sůl • pepř • 1 lžíce rajského protlaku • 1 lžíce nasekaného kopru Recept kuřecí játra po gruzínsku připravíme takto:
Játra očištíme, omyjeme, osušíme, zprudka opečeme na olivovém oleji, vyjmeme a uchováme v teple. Na výpeku orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na větší dílky nakrájenou slaninu. Potom přidáme játra, lehce promícháme, přidáme rajský protlak a nasekaný kopr, zalijeme vejci rozšlehanými se smetanou, dochutíme solí a pepřem, vložíme do předehřáté trouby a zapečeme. Kuřecí játra po gruzínsku podáváme s vařenými brambory. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kuřecí játra po gruzínsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: vepřová játra obalená cibulí, kuřecí nákyp s kysaným zelím, japonská kachní játra, kuřecí nudličky na česneku s těstovinami, telecí játra po benátsku, kuřecí steak na bylinkovém másle s broskvemi, krůtí játra se žampiony, česneková kuřecí stehna, kuřecí na kopru, kuřecí nudličky s chřestem kuřecí játra po gruzínsku, recept, hlavní jídla |