KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kuře v pivní omáčce

Kategorie: hlavní jídla, drůbeží maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kuře v pivní omáčce potřebujeme tyto suroviny:

   • 4 čtvrtky kuřete (nebo 4 stehna)
   • 3 cibule
   • česnek
   • sůl
   • celý pepř
   • 0,25 l světlého piva
   • 6 lžic kečupu
   • 1 lžíce octa
   • olej
Recept kuře v pivní omáčce připravíme takto:
Porce kuřete osmahneme na oleji ze všech stran, osolíme, přidáme několik zrnek celého pepře, nakrájenou cibuli a dusíme asi 15 minut. Pivo rozmícháme s kečupem a octem, vlijeme na kuře, dáme do trouby a pečeme do měkka. Až je kuře měkké a omáčka zčásti vypečená, přidáme utřený česnek. Podáváme s rýží.





kuře v pivní omáčce, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz