KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Krupicová polévka

Kategorie: polévky, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept krupicová polévka potřebujeme tyto suroviny:

   • 60 g krupice
   • 40 g tuku
   • 100 g kořenové zeleniny (mrkev
   • petržel
   • celer)
   • 1250 ml vývaru z kostí
   • sůl
   • zelená petrželová nať
Recept krupicová polévka připravíme takto:
Krupici osmahneme na rozehřátém tuku dorůžova. Pak přidáme očištěnou a nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem, osolíme a uvaříme doměkka. Dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Krupicová polévka nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

krupicová polévka s vejci, krupicová polévka s celerem a mrkví



krupicová polévka, recept, polévky


©2024KucharkaRecepty.cz