KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Králík po toskánsku

Kategorie: hlavní jídla, králičí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept králík po toskánsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 králík
   • 1 cibule
   • 2 stroužky česneku
   • mrkev
   • kousek celeru
   • 80 g tuku
   • 50 g rajčatového protlaku
   • sůl
   • pepř
   • 1 lžička oregana
   • petrželka
   • bazalka
   • šalvěj
Recept králík po toskánsku připravíme takto:
Králíka osolíme, obalíme v koření a necháme asi 8 hodin odležet. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na drobné kousky, česnek rozetřeme a vše osmahneme na tuku. Pak přidáme králíka, protlak, podlijeme vodou a pečeme, při pečení králíka občas obrátíme a podlijeme horkou vodou. Podáváme se špagetami nebo bramborami a zeleninovým salátem.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Králík po toskánsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

králík po francouzsku, dušený králík na šípkách, králík načerno, dušený králík s křenem, králík na smetaně, králík na česneku a víně, dušený králík, králík na černém pivě, králík po hanácku, králík na hořčici ii



králík po toskánsku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz