![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 750 g vepřové pečeně • 100 g sádla • 150 g celeru • 200 g karotky • 250 g rajčat • 1 dl bílého vína • pů1 citrónu • sůl Recept kotlety po bzenecku připravíme takto:
Z kotlet odsekneme postranní kosti, maso mírně naklepeme, osolíme a opečeme na části sádla po obou stranách dozlatova. Celer a karotku očistíme, nakrájíme na nudličky a opečeme na zbylém sádle. Přidáme na čtvrtky nakrájená rajčata, sůl, víno, citrónovou šťávu a vše podusíme. Potom přilijeme tuk zbylý po pečení masa a vše povaříme. Při podávání přeléváme touto směsí opečené kotlety. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kotlety po bzenecku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: jehěčí kotlety s bylinkovou kůrkou, mexické kotlety, skopové kotlety na divoko, ohnivé kotlety, rychlé segedínské kotlety, kovářské kotlety, myslivecké kotlety , malostranské kotlety, moravské kotlety, vepřové kotlety po cikánsku kotlety po bzenecku, recept, minutky |