KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kostrbáč

Kategorie: přílohy, zeleninová a bezmasá jídla

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kostrbáč potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg brambor
   • 2 hrnky hrubé krupice
   • 2 cibule
   • 6 stroužků česneku
   • 200 g škvarků
   • sůl
   • mletý pepř
   • majoránka
   • sádlo
Recept kostrbáč připravíme takto:
Brambory uvaříme, oloupeme a rozmačkáme. Na tuku osmahlé škvarky dáme do pekáče, přidáme rozmačkané brambory, krupici, nadrobno nakrájenou cibuli, rozmačkaný česnek, mletý pepř, majoránku a sůl a promícháme. Dáme do vyhřáté trouby a upečeme. Během pečení neustále mícháme, až se vytvoří dozlatova opečený kostrbáč. Kostrbáč podáváme s bramborovou nebo chlebovou polévkou.





kostrbáč, recept, přílohy


©2024KucharkaRecepty.cz