KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Karlovarský guláš

Kategorie: hlavní jídla, hovězí maso

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept karlovarský guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 750 g hovězího masa
   • 2 cibule
   • 5 lžic oleje
   • sůl
   • 1 lžička mleté papriky
   • 1 l vývaru
   • 3 lžíce světlé instantní jíšky
   • 200 ml smetany
   • zelená petrželka
Recept karlovarský guláš připravíme takto:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání opečeme ze všech stran. Pak ho osolíme, poprášíme mletou paprikou, zamícháme, zalijeme vývarem a přikryté pokličkou dusíme. Až je maso téměř měkké, přidáme jíšku, přilijeme smetanu a dusíme doměkka. Na konec do karlovarského guláše vmícháme nasekanou zelenou petrželku.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Karlovarský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

guláš samuraj, bůčkový guláš, vepřový guláš zahuštěný chlebem, telecí guláš, guláš flamendr, vepřový víkendový guláš , jateční guláš, guláš s houbami, koňský guláš ii, maďarský guláš



karlovarský guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz