![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 750 g hovězího masa • 2 cibule • 5 lžic oleje • sůl • 1 lžička mleté papriky • 1 l vývaru • 3 lžíce světlé instantní jíšky • 200 ml smetany • zelená petrželka Recept karlovarský guláš připravíme takto:
Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání opečeme ze všech stran. Pak ho osolíme, poprášíme mletou paprikou, zamícháme, zalijeme vývarem a přikryté pokličkou dusíme. Až je maso téměř měkké, přidáme jíšku, přilijeme smetanu a dusíme doměkka. Na konec do karlovarského guláše vmícháme nasekanou zelenou petrželku. V naší kuchařce bylo kromě receptu Karlovarský guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: segedínský guláš ii, vepřový guláš se zeleninou na víně, jihočeský guláš ze sumce, zabijačkový guláš ii, šarišský guláš, sikulský guláš, vepřový guláš se zelím a rajčaty, cibulkový guláš, americký guláš, bramborový guláš s cuketou karlovarský guláš, recept, hlavní jídla |