KUCHAŘSKÉ RECEPTY
DALŠÍ KATEGORIE

Kapr po francouzsku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kapr po francouzsku potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 naporcovaný kapr
   • 2 cibule
   • 1 bobkový list
   • 1/2 lžičky tymiánu
   • 2 citróny
   • hladká mouka
   • olej
   • sůl
Recept kapr po francouzsku připravíme takto:
Porce kapra rozložíme do mísy, osolíme a posypeme nadrobno pokrájenou cibulí, okořeníme tymiánem a rozdrobeným bobkovým listem, pokapeme citrónem a necháme 2 hodiny odležet. Poté je obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova smažíme.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr po francouzsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

kapr na cibuli, kapr na česneku, plněný vánoční kapr, námořnický kapr, kapr s paprikovou omáčkou, kapr v sýrovém negližé, kapr v alobalu, štědrovečerní nadívaný kapr, zamagurský kapr, opilý kapr



kapr po francouzsku, recept, hlavní jídla


©2023KucharkaRecepty.cz