![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 naporcovaný kapr • 2 cibule • 1 bobkový list • 1/2 lžičky tymiánu • 2 citróny • hladká mouka • olej • sůl Recept kapr po francouzsku připravíme takto:
Porce kapra rozložíme do mísy, osolíme a posypeme nadrobno pokrájenou cibulí, okořeníme tymiánem a rozdrobeným bobkovým listem, pokapeme citrónem a necháme 2 hodiny odležet. Poté je obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova smažíme. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr po francouzsku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: kapr na cibuli, kapr na česneku, plněný vánoční kapr, námořnický kapr, kapr s paprikovou omáčkou, kapr v sýrovém negližé, kapr v alobalu, štědrovečerní nadívaný kapr, zamagurský kapr, opilý kapr kapr po francouzsku, recept, hlavní jídla |