KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kapr na pórku

Kategorie: hlavní jídla, ryby a vodní potvory

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kapr na pórku potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg kapra
   • 4 lžíce oleje
   • 2 větší pórky
   • 80 g cibule
   • 60 g másla
   • 10 g polohrubé mouky
   • sůl
   • kmín
Recept kapr na pórku připravíme takto:
Kapra zbavíme kůže, rozdělíme na porce, osolíme, pokmínujeme a po jedné straně opečeme v troubě na oleji. Přidáme na kolečka nakrájený pórek a cibuli, porce obrátíme, přilijeme trochu vody a dusíme asi 5 minut doměkka. Porce vyjmeme a do šťávy přidáme máslo zalijeme touto šťávou. Jako přílohu podáváme vařené nebo opečené brambory.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Kapr na pórku nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

steaky z kapra s křenem, velehradský řízek z kapra, kapr na cibuli, bavorský kapr, kapr na hříbkách, zamagurský kapr, kapr v sýrovém negližé, řízky z kapra po staroměstsku, moskevský kapr, uzené maso na pórku



kapr na pórku, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz