![]() DALŠÍ KATEGORIE |
![]() • 1 kg kančího • 5 lžic másla • 3 velké cibule • 300 g slaniny • 0,5l červeného vína • hladká mouka • sůl • pepř • drcený kmín • 0,05 l rumu Recept kančí guláš připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, na ni vložíme na proužky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vývarem. Nakonec zahustíme jíškou a za stáleho míchání necháme přejít varem. Na závěr necháme pod pokličkou u tepla dojít. V naší kuchařce bylo kromě receptu Kančí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat: selský vepřový guláš s křenem, šarišský guláš, černý houbový guláš, kachní guláš se zelím, hovězí guláš s černým pivem, bramborový guláš s medvědím česnekem, vepřový guláš se smetanou, houbový guláš, vepřový guláš s fazolemi, jelení guláš ii kančí guláš, recept, hlavní jídla |