KUCHAŘSKÉ RECEPTY

DALŠÍ KATEGORIE

Kančí guláš

Kategorie: hlavní jídla, zvěřina

Hodnocení receptu: 1 2 3 4 5
Na recept kančí guláš potřebujeme tyto suroviny:

   • 1 kg kančího
   • 5 lžic másla
   • 3 velké cibule
   • 300 g slaniny
   • 0,5l červeného vína
   • hladká mouka
   • sůl
   • pepř
   • drcený kmín
   • 0,05 l rumu
Recept kančí guláš připravíme takto:
Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle, na ni vložíme na proužky nakrájenou slaninu a na kostky nakrájené kančí. Osolíme, opepříme, přidáme drcený kmín, rum, víno a dusíme doměkka. Po dobu dušení podléváme vývarem. Nakonec zahustíme jíškou a za stáleho míchání necháme přejít varem. Na závěr necháme pod pokličkou u tepla dojít.


V naší kuchařce bylo kromě receptu Kančí guláš nalezeno ještě několik dalších receptů, které by vás mohly zajímat:

budějovický guláš, rybářský guláš, zaječí guláš, vepřový guláš s tatarkou, rybí guláš z filé, guláš ze skopového masa, zbojnický guláš, sladovnický guláš, irsky beraní guláš, jelení guláš ii



kančí guláš, recept, hlavní jídla


©2024KucharkaRecepty.cz